Ontvang  GRATIS nieuwe huurwoningen direct in je mailbox en wees de eerste die reageert.

 

Als je opzoek bent naar woningen op het internet, dan weet je inmiddels dat je vaak websites moet checken! Wij hebben een zoek-bot gebouwd, die dat ruim 300 x per dag op alle door ons geselecteerde betrouwbare bronnen doet !

Wij kunnen zonder pauzes, 24/7 voor je zoeken, jij hoeft alleen nog maar te reageren. Dat bespaart je heel veel tijd. onze e-mail service is helemaal gratis ! je betaald voor deze e-mail dienst niets !

Lees hier hoe wij de huur betalen 

Dus relax, en laat ons het zoekwerk doen ! We zoeken helemaal gratis voor jou !

 

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie me helpen met het vinden van een woning?

We weten het: in deze markt lijkt het vinden van een huurwoning haast onmogelijk. Woningzoekers reageren vaak met honderden tegelijk op een woning, terwijl de verhuurder hooguit de eerste 5 tot 10 reacties bekijkt. Lig je niet bovenop de stapel, dan kun je een bezichtiging wel vergeten.

Hoe lang duurt het gemiddeld voordat ik een woning vind?

Ruim 63% van onze gebruikers vindt binnen 9 weken een huurwoning.

 

🚀Wij zoeken elke minuut op meer dan 80 websites voor je zodat jij tijd bespaart met zoeken.

👀Jij vindt meer huizen dan andere zoekers omdat je het aanbod van alle websites binnen krijgt.

📬Jij kan al reageren voor andere het aanbod gezien hebben omdat we je direct whats-appen zodra het ergens online komt.

Wat is de inkomenseis?

De inkomenseis wordt bepaald door de verhuurder en verschilt daarom per woning. Reken op minimaal 3x de kale huurprijs, en in bepaalde gevallen meer.

Met andere woorden: voor een woning met een kale huur van €1.000 moet het (gezamenlijke) inkomen van de huurder(s) minimaal €3.000 bruto per maand zijn.

Bij vrijwel iedere woningadvertentie wordt de inkomenseis vermeld.

Waarom is de e-mail service gratis ?

Gebruik van de e-mail service is gratis, we sturen je al het huuraanbod dat we vinden, Realtime door! De opties zijn gefilterd op plaats, huurprijs en type woonruimte , met deze functie vragen we je ook of je informatie wil ontvangen over zaken zoals Tv & Internet, Mobiel, Energie, woonverzekeringen & Verhuis Diensten. Mocht je besluiten om een van deze diensten via ons af te nemen, ontvangen wij daar een vergoeding voor. De vergoeding is ca 2% van de contractwaarde. De verhuis service, dat doen we in eigen beheer, daar rekenen wij dan ook een uur tarief voor.

Persoonlijke whats-app service

Mocht de E-mail service niet doen waar je naar opzoek bent, omdat je specifiek opzoek bent naar type woonruimte, en aanbod gefilterd binnen wilt krijgen op wijk voorkeur, aantal m2 , aantal kamers, buitenruimte  & alles wat we nog meer voor je kunnen filteren, dan kun je voor deze betaalde whats-app service kiezen.